Për ne

Për kompaninë tonë

AGAI prodhon kabllo përmes një procesi të vazhdueshëm, duke përfshirë tërheqjen e telit AI ose Cu, shtrëngimin, veshjen e izoluar (XLPE, EPR, ose PVC), ekzaminimin, dhe mbështjelljen. AGAI i siguron secilit klient një zgjidhje të përshtatshme për nevojat e tij, të kombinuar me ekspertizën logjistike. Objektet tona prodhuese përfshijnë pajisjet më të fundit të teknologjisë (state-of-the-art) dhe teknikat më të fundit të menaxhimit. Përzgjedhja rigoroze e shitësve plus testimi dhe monitorimi, duke filluar nga lëndët e para në të gjitha fazat e prodhimit të kabllove, sigurojnë përsosmëri cilësore dhe vite të shërbimit pa probleme.

Kush jemi ne ?

Ne kemi startuar këtë si kompani familiare, investitorë familiare, për të zgjeruar aktivitetin edhe jashta Republikës së Kosovës.

Misioni ynë

Shtimi i kapaciteteve të prodhimit për mbulueshmërinë e kërkesës së ballkanit dhe europës.